Ya-hoo!
Ya-hoo!
Nicolhime vagyok!
Ez itt az én személyes blogom. Mindenféle dolog található itt. Animés dolgok, sütireceptek, sorozatok zenék. Egyszóval minden ami én vagyok. Remélem jól fogod magad érezni és vissza térsz néha!


 • bekülhetitek nekem munkáitokat (ficinél linkeket) az email címemre /ayamehikari12@gmail.com/ írjátok le a neveteket és ha van valami üzenetetek is ficinél egy kis leírást a műről. ha pedig kép akkor csatoljátok azt is!
  • Fanficcek
 • • Rajzaitok
 • • RPC-itek

 

 
Chat

ne káromkodj - ne hirdess - cserét itt kérhetsz - kérdezz bármit - érezd jól magad!

 
My marshmallows

 

8/4
- Jelentkezz itt vagy a chat-ben
- feltételek: tovább
- saját csere képeim: X 
- várakozik: -

 
Cute tops15/8 
- Jelentkezz itt vagy a chat-ben
- feltételek: tovább
- saját képeim: X
- várakozik: -

 
tervek

Egy kis lista hogy mikről szeretnék írni:

 fogyókúra  
 rpc társadalom
 ellenségek (régi sebek és elengedésük)
 barátok (?)
 önismeret
 artblock
 chia puding
 kedvenc anime szereplők
 sport animék 
 kihívások
 odaát
 nyári kaland
 

 
számláló
Indulás: 2011-05-04
 
Site info
2011. 05. 04. Nyitás
Nicolhime Szerkesztő
minden amit szeretek Téma
G-Portál Tárhely
Nicolhime Design
X X X X Kódok

 

 
Butterfly Effect

2016.04.18. 21:01, Nicolhime
túl a 14.000 látogatón és felfele a ranglistán

Ya-hoo! 
Csak szeretném megköszönni, hogy ennyien látogatjátok az oldalt! Már túl vagyunk a 14.000 látogatón. Naaagyon l esik... még úgy is hogy tudom hogy ennyi év alatt össze gyűlik ennyi xD De akkor is köszönöm mert megint lendül felfele az oldal! 

A Gportal listáján jelenleg a 49.helyen állunk így egyre megyünk feljebb. Bár régen a 27 helyen is voltunk ha nem feljebb szerintem ha így folytatjuk újra ott lehetünk :D Szóval remélem hogy a jövőben is támogatni fogtok a látogatásotokkal! Köszönöm szépen! Szeretek mindenkit!  

2016.04.12. 19:40, Nicolhime
anime ajánló

Osu! Kedveskéim!
Bár már 2 napja megígértem most tudtam idáig eljutni…. szóval jöttem a Tavaszi szezon animéivel! Legalábbis azokkal, amiket láttam…. Igaziból a többségük nagyon zavaros… nem is igazán értem őket, de a 2.részükben tuti hogy kapok válaszokat. Mindegyikhez linkelek előzetest is!

Az első ilyen animénk a Kiznaiver
Főhősünk Katsuhira emlékeivel indítunk, ahogy gyerek korában menekül, valahonnan majd egy lányt pillant, meg aki beszél hozzá, pontosabban azt mondja h „biztos visszaszerzed majd a fájdalmat” vagy valami ilyesmi…. Majd már nagyfiúként látjuk… egy csendes semmivel sem foglalkozó srác, akit sokan szekálnak, megverik, elveszik a pénzét, de ő ezzel sem foglalkozik. Egyik osztálytársa viszont egész sokat foglalkozik vele (naná hogy ez egy lány) … Majd hősünket megverik..majd megmenti egy osztálytársa, de úgymond nem ingyen… viszont kiderül, hogy hősünk nem érez fájdalmat! Semmilyen fájdalmat nem érez! Történnek a dolgok és a kövi pillanatban már máshol vagyunk egy új karakterrel, aki érthetetlen dolgokról beszél… köztük a 7 főbűnről: büszkeség, kapzsiság, irigység, harag, torkosság, bujaság, lustaság.De hogy ez a mai világban már talán nem is így van. Hanem helyettük: A normális alattomos, a beképzelt, a képmutató, a hóbortos különc, a hülyeség, az izomagyú bűnöző. A hetediket, ha jól emlékszem nem említik… A lényeg hogy itt azokat az embereket is látjuk, akikre értik a bűnöket majd mind 1 terembe lesznek és közlik velük, hogy a város ahol élnek egy kísérlet miatt jött létre, és hogy ők hatan össze vannak kötve és megérzik a fájdalmat…  Igen tudom..eléggé zavaros, én se nagyon értem. És puff tényleg megosztják a fájdalmakat… igaziból ennyi derült ki az első részben… Engem elkezdtet érdekelni, szerintem remek kis történet fog kialakulni belőle. Bár vannak benne beteg jelenetek, de az néha kell is. A grafikája nagyon megnyerő, nekem rettenetesen tetszik! Szóval csak ajánlani tudom…

[Előzetes]


a második animénk a Re Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Nos, ennek az animének naaaagyon hosszú első része van, ketté is van szedve olyan hosszú. És nekem tisztára Pillangóhatás és Life is Strange hatást kelt. Hősünk Subaru egy reménytelen teljesen csóró srác, aki nemsokára nagyon összezavarodott is lesz. Ugyanis amíg egyik pillanatban a boltban vásárol és kijön onnan a következőben pedig egy másik világban találja magát ahol emberek, félig emberek félig állatok és más lények élnek. A Vicces hogy nem is ezen lepődik meg, sőt még be is lelkesül. Ahogy igyekszik megtudni, hogy hol is van megtámadják és bár megzavarják a támadókat (egy nagyon gyors lány aki nagyon siet hogy lerázzon valakit) végül csak megmenekül a hősünk egy másik ember által akiről kiderül hogy tud varázsolni és ő üldözte a másik lányt.Megmentője Satella a félig elf lányka, aki nagyon segítőkész és nem lehet eldönteni, hogy túl őszinte vagy ügyesen keres kifogásokat. A lényeg hogy hősünk segít neki megkeresni a jelvényt, amit elloptak tőle. Már nyomra is bukkannak a nyomornegyedben. Subaru bemegy, egy épületbe ahol nem szép látványra tesz szert… vér és vér és hulla. A következő pillanatban pedig már ő is a földön fekszik, miközben ömlik belőle a vér, Satella követi és ő is a földre kerül haldokolva. Subaru nem akarja elfogadni ezt a véget. És ekkor PUFF! hősünk visszament az időbe, pontosabban oda amikor ebbe a világba került. Neigen értette a helyzetet azonnal ahhoz a házhoz sietett ahol találkozott azzal az emberrel, akit holtan látott… végül ott is történt ez az.. Megjött a gyilkos is és megint végzet vele. És PUFF! Megint ugyan oda került vissza. Ott meglátta Satellát aki nem ismerte fel..és itt a vége… szerintem ez is nagyon érdekes! Kíváncsi vagyok, hogy mi is folyik itt. Ennek is szép a grafikája, nagyon sok benne a vér ez kinek bejön kinek nem.

[Előzetes]


na kövi anime: Super Lovers
Nos kezdjük ott hogy ez egy yaoi… elvileg….igen… nos tudni kell rólam hogy nem vagyok oda a yaoiért. Vagyis nincs vele bajom, de nem szoktam nézni, olvasni és kifejezetten utálom, amikor a yaoisok egy sima hetero animéből yaoit csinálnak.. Ne haragudjon, érte senki ez van. Én se csinálok Yaoibol hetero párokat. Na de vissza az animéhez… Főszereplőnk Haru aki apjával és új családjával él csakhogy megtudja, hogy anyja, aki külföldön él halálos beteg ezért oda utazik. Aztán kiderül, hogy a kedves anyuka nagyon is egészséges és örökbefogadott egy gyereket Rent. Ez a fiúcska elég nehéz esett nem vesz, fel cipőt utál fürdeni nem fogad szót stb… Harura bizzák hogy kicsit nevelje meg. És egész jól megy neki egy igazi kis bátyus és a gyerek is elkezd ragaszkodni hozzá. Végül Haru megkérdezi, hogy nem akar e vele menni japánba, és naná hogy akar! Igaziból ennyi az első rész… az a baj… hogy tetszik xD nagyon kis aranyos és igaziból remélem, hogy végig csak ilyen cuki lesz, én inkább nagyon jó testvér kapcsolatot láthatunk… a rajzolása is imádni való… szóval… nézni fogom!


[Előzetes]


Folytassuk! : Bungou Stray Dogs
Számomra ez az anime is a még nem igazán értem miről szól kategória… Főhősünk Atsushi egy árva akit minden árvaházból elküldenek valamiért…Napok óta nem evett lassan éhen hal. Eldönti, hogy ki fog rabolni valakit, aminek a vége az lett hogy megmentett egy vízben fuldokló embert. Aki felháborodott ugyan is öngyilkos akart lenni. Persze bocsánatot kért a sráctól, mert úgy akar öngyilkos lenni, hogy senkinek ne okozzon gondot még is gondot okozott így azon gondolkozott hogyan engesztelné, amikor meghallotta, hogy korog a fiú gyomra, és az övé is, de elhagyta a pénztálcáját miközben sodródót… de nincs gáz! Ugyan is kedven öngyilkos merénylőnk (akinek amúgy Mamoru Miyano a szinkron hangja… ohh tudjátok Rin, Kira, Kid….imádom) megjelenik egy barátja, de inkább társának mondanám, aki ha tudja, hogy neki kell fizetni mindent tuti hogy inkább, otthagyja őket. A lényeg hogy kiderül, hogy ő nyomozók, nem is akár milyenek, különleges képességek rendelékezők. Még Atsushi is hallott ezekről a nyomozókról. Most éppen egy emberevő tigris után nyomoztak, amiről kiderül hogy hősünk előle menekül… A nyomozóink pedig kapnak az alkalmon hogy csalinak használják a srácot.. persze nem mondom el a végét :D azzal lelőném a poént!


[Előzetes]


És akkor most az az anime amit egy kicsit sem értek! Seisen Cerberus: Ryuukoku no Fatalités
Az egész úgy kezdődik, hogy a királyi csalás..apuka anyuka és kisfiúk, na meg még pár varázsló elakar fogni vagyis le akar pecsételni egy rettenetesen veszélyes sárkányt… Viszont rosszul sül el a dolog puff mindenki lassan meghal, a sárkány a kisfiút célozza meg de haldokló apja ezt nem hagyhatja valamit varázsol és össze lesz kötve a fiúcska a sárkánnyal. Nos, eltelt x év és a fiúcska felnőtt… vagyis még csak kamaszodik xD név szerint Hiro egy utazó kardforgató lett. És eddig annyit tudunk, hogy keres valamit vagy valamiket. És hogy abba a városba ahol most van, pár nem valami jó ember kezében van egy olyan dolog ami az apjáé volt, közben pedig össze fut pár csavargó gyerekkel is. A lényeg hogy az egyik gyereket elkapják, és ki akarják végezni… De Hiro megmenti aztán meg akarja szerezni azt a tárgyat, ami az apjáé volt. De eléggé bajba kerül, amikor megjelenik mestere (?) Mert, hogy kis hősünk engedély nélkül indult útnak… és hogy is lehetne vége a résznek, mint hogy megjelenik a sárkány… értitek? Nos, én se! De remélhetőleg a második részben már kapunk magyarázatokat! A Rajzolása nem annyira nyert meg. Nem csúnya, szép… de annyira még se tetszik. De kíváncsi vagyok most már hogy mi is folyik itt!

[Előzetes]


Utoljára hagytam a legjobbat! Sakamoto desu ga?
Képzeljetek el egy diákot, aki bármit tesz az jól sűl el! Minden mozdulata szuper menő, egy mozdulat se vész kárba. Bármit csinál az menő… Nos itt megismerhetünk egy ilyen diákot, Sakamotot. A lányok oda vannak érte sok fiú pedig utálja hisz féltékenyek a lelkek… Persze ezek az diákok igyekezne leégetni főszereplőnket de nem tudják. Egyszerűen nem tudnak olyat csinálni, amivel leégethetnék! Én végig nevettem az első részt. Mondom, ilyen nem létezik, meg na persze pont ez fog történni. Nagyon tetszett és úgy gondolom, hogy hetente kell egy ilyen agybaromság! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert egyszerűen iszonyat jó! Ki járna esernyővel a mosdóba? Vagy kezdene el kardozni egy darázzsal? A rajzolással is meg vagyok elégedve, de bevallom, talán lehetne kicsit jobb! De belegondolva egy olyan animéhez képest, ami saját magát se veszi komolyan ahhoz pont jó. Az openingje is nagyon beteg. Tényleg kíváncsi vagyok miről is fog szólni pontosan!


[Előzetes]

 

Nos, ennyi lenne. Többet nem néztem az új animék közül… ami tervben van az a Sailor Moon és amit még rettenetesen várok az a Sinbad no Bouken! Jaj de nagyon nagyon várom. De az még odébb van… 
Aki látta valamelyik animét vagy látot egy újat és szeretne beszámolni róla nyugodtan írjon kommentett! És ezekről is! 

2016.04.07. 17:51, Nicolhime
és még a jelenlegi idegállapotom...

Ya-hoo!
Nos hol kezdem... kezdem a Frissekkel! Van egy másik oldalam amit anime és manga kritikákkal..inkább véleményekkel akartam teletömni de nem hiszem hogy lesz belőle valami így ha írok ilyet azt is ide fogom feltenni így most át is hoztam ide azt a kemény kettő írásomat ha gondoljátok olvassátok el és annak is örülnék ha ti is leírjátok alá a véleményeteket! /az Anime,Manga topic-ban találjátok őket/ Ezen kívül gondoltam írok egy kicsit magamról így ezt is ide írom a frissek közé nem tudom hogy lesz e bárki akit ez érdekel... szóval azt hiszem most csak ennyi az újdonság.... 

És akkor a mai napomról mert amennyire jó volt annyira bosszantó és elszomorító is... Ma reggel egyik barátnőmmel kimentünk a Szigethalmi piacra amiről tudni kell hogy szupppper olcsó cipőket lehet kapni... vettem is két pár új cipőt az egyikhez pedig egy táskát is... így fizettem 4500ftot... szerintem nem kicsit jó vétel! Nagyon jó volt jó kedv 100%on... aztán haza siettem takarítani ugyan is még 3 osztály társam látogatott ma meg ebből ketten tesók pontosabban ikrek... már naaagyon vártam őket mert rég találkoztunk.... fagyiztunk jégkásáztunk egyetmajd mind átjöttek itt sütöttünk animét néztünk rendeltünk pizzát... egyszerűen szupper volt. Majd Az ikrek mondták hogy lassan indulniuk kell... mire a harmadig felcsattant hogy neki mondjuk ő lakik a legmesszebb és elkezdett hisztizni hogy milyen szar itt vidéken amikor segíteni akartam neki hogy hogyan jut el a legegyszerűbben a kökihez szint úgy hisztizett valami borzalmas volt és nagyon idegesített pedig nagyon imádom és nagyon szeretem...remélem majd lenyugszik.... de ez csak a hab volt a tortán ugyan is nem semmi pletyit tudtam meg az osztály fönökömről... elvileg én vagyok az elrettentő példa az osztályban én vagyok aki bele visz másokat a rosszba és valami undorító módon beszél rólam a hátam mögött és belemászik az én életembe de így hogy a pénzügyeimbe is mert elvileg egy másik tanárnak kezdett el gúnyosan beszélni arról hogy én mennyit keresek az új munkahelyemen óránként...már bocsánat .... de mi a retkes kurva faszom köze van hozzá? Meg hogy jön ahhoz hogy a hátam mögött rólam beszéljen. Én még egy ilyen kétszínű számító dög tanárral soha nem találkoztam. Undorodom tőle! De komolyan! Viki remélem olvasod e sorokat mert kb veled is pont úgy vagyok mint a tanárnővel... komolyan hányingert keltőek vagytok... és lehet hogy ezek nagyon kemény sorok és nem kellene de így van. Besokkoltam mit gondolnak mit csinálok? itthon vakargatom a seggem??? amíg ők nem látnak az életembe be lehet fogni! Ahhh ezt nem fogom ennyiben hagyni! Nekem ne akarjon senki az ellenségem lenni BRUHAHAHAHAAAAA

 

2016.03.28. 22:47, Nicolhime
Kellemes húsvéti ünnepeket!

Ya-HOO! 
hát végre megint megnyitotta kapuit az oldal! Közben láttam hogy voltak akik fel-fel nézegettek nekik köszönöm hogy érdeklődtek! Sok újdonság nincs most az oldalon... Mindent letöröltem és sok mindent újra töltöttem. most akkor ezeket végig megyek gyorsan:

 • Vissza kerültek a régi receptek új képekkel
 • Sok topic törölve lett és volt ami egybe olvadt mint például a "Word story" és a "Cooltúra" mostantól "Story time" néven fog futni!
 • új topicok lettek mint a "Japán" c. topik ahova már fel is került néhány érdekesség
 • a fashion topic se változott sokat
 •  azok a topicok amik át vannak húzva jelenleg még üresek de igyekszem minél hamarabb töltögetni őket
 • az rpc menüben is inkább annyi a változás hogy új képekkel kerültek fel a fogalmak és most már le lehet tölteni pár hasznos programot! később majd újra indul az "RPC Rovat" amiben tippeket és Trükköket leshettek el!
 • A Fan sarok menü jelenleg teljesen üres és addig az is marad amíg ti nem töltitek be a munkáitokkal! Várom a fanficcelet rajzokat RPCket amiket szívesen megosztanál másokkal...
Nos szerintem a tartalmakon nagyjából átmentem... Remélem mindenkinek tetszik az új kinézet! Kicsit sajnálom viszont hogy maga a blogolt tartalom viszont nem lett vissza rakva de úgy gondoltam hogy az hülyén nézett volna ki ha vissza rakom hogy éreztem magam 2évvel ezelőtt:D 
Szeretnék aktív olvasókat látni akik kommentelnek elmondják mi a véleményük a cikkekről vagy ha van kérdésük felteszik és a chatben is nyugodtan lehet csevegni! 

Szóóvaaaal.... A kapuk újra megnyíltak! Üdvözlök mindenkit a blogomon és Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME